Mesteri szakállformázás

Barber

Az útóbb években egyre nagyobb népszerűségnek örvend a borosta és a szakáll. Na persze itt nam arról a borostáról beszélünk, amit az ember lustaságból növeszt, hanem a minőségi, igényes, és ápolt borostáról, és szakállról.

Sokan otthon, házilag fognak bele. Elkezdik növeszteni, formázgatni. Aztán rádöbbennek, hogy szükség lesz többféle olajra, és más kozmetikumra, a megfelelő eredmény eléréséhez. Azonban sokak hama rájönnek, hogy jobb ezt profikra bízni. Olyan valakire, aki ennek az egésznek a mestere. És ki más is lehetne az, mint egy barber.

Szóval ha Te is elszántad magad egy profi szakállformázásra, akkor irány a barber shop. Itt csupa olyan szakembert találsz, akinek a kisujjában van a menő szakállak elkészítésének tudása. Már az első lépésekben is segítséget kaphatsz, ahol kialakítják neked a megfelelő kontúrokat. Aztán amikor már hosszabb a szakállad, akkor pedig megfelelő husszúságúra vágják azt. És persze nem maradhat el sosem a szakszerű szakállápolás, hogy puha, ápolt, szép szakállad lehessen.

Megosztás